Nieuws

Community of Practice 2016

  4 februari 2016

Dit voorjaar zijn er twee bijeenkomsten gepland:
• Op woensdag 16 maart in Beneden Leeuwen
• Op woensdag 11 mei in Hengelo (Gelderland)

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor het uitwisselen van kennis en ervaring en om het Gelderse Cool Nature netwerk te verstevigen. De bijeenkomsten zijn bij/in Cool Nature terreinen en iedere keer staan een of meerdere thema’s centraal. Per thema nodigen we een specialist uit om de kennis te verdiepen. 

Op 16 maart (10.00-15.00) in Beneden Leeuwen houdt Kars Veling (Vlinderstichting) een lezing over optimaal beheer van de terreinen voor vlinders en libellen. ’s Middags bezoeken we het Speelse Veld en vertelt Ben Braster over het beheer van wilgen en onderhoud van wilgentenen bouwsels.

Op 11 mei (10.00-15.00) in Hengelo (G) eetbare planten, bloemen en kruiden in combinatie met speelnatuur en activiteiten met jong en oud. Natuurlijk in combinatie met een bezoek aan Cool Nature park de Bleijke (en een lunch van de eigen veldkeuken). Deze activiteit maakt deel uit van het Gelders kennisprogramma Duurzaam Door 2015-2016.

Voor wie?

Ieder die als vrijwilliger of ambtenaar direct betrokken is bij het beheren van natuurlijk ingerichte terreinen, het dagelijks toezicht en/of het organiseren van activiteiten voor jong en oud.

Organisatie en opgave

Bureau Niche
tinywigman@verwijder-dit.bureauniche.nl
Aanmelden vóór 10 maart 2016

 

Reacties

Geen berichten

bookmark in your browserBookmark in twitterbookmark at del.icio.usBookmark in google.com
Bureau Niche