Gendringen - Engbergen

Meer weten?

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met Piet Kleingeld, projectleider Cool Nature, van gemeente Oude IJsselstreek via tel.: 0315-292 292 of e-mail: p.kleingeld@verwijder-dit.oude-ijsselstreek.nl.

Vragen over het spelen in Engbergen? Neem contact op met JPaulien Sikking van gemeente Oude IJsselstreek via tel. 0315-292 292 of e-mail: p.sikking@verwijder-dit.oude-ijsselstreek.nl.

Engbergen
Meer informatie over Engbergen vindt je op de gemeentelijke website of op www.engbergen.nu.

bookmark in your browserBookmark in twitterbookmark at del.icio.usBookmark in google.com
De locatie gezien vanaf de Gendringse kant. Hier zal voor fietsers en voetgangers een brug over de Oude IJssel komen.Links van de rivier ligt Gendringen en daarboven Ulft. Rechts ligt onder het bosgebied Engbergen het te ontwikkelen landgoed Ruyssengoet.Projectleider Piet Kleingeld (gemeente Oude IJsselstreek) geeft basisschoolleerlingen een introductieles over Cool Nature.Leerlingen van De Christoffelschool maken kennis met de Cool Nature-locatie.Leerlingen van De Christoffelschool maken kennis met de Cool Nature-locatie.Banjeren door de modder en water.Hutten bouwen...Klimbult...Rondstruinen...Leerlingen van De Christoffelschool schetsen hun ideeën voor de Cool Nature-speelplek.
Bureau Niche